Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Agyonverte, majd magára hagyta áldozatát a hidegben a debreceni gyilkos

Agyonverte, majd magára hagyta áldozatát a hidegben a debreceni gyilkos

Vascsővel verte áldozatát az elkövető és a ruháitól is megfosztotta.

A járőrök 2018. január 23-án 1 óra körül Debrecenben, a buszpályaudvar közelében észrevettek egy földön fekvő férfit, aki alul öltözött és sérült volt, ezért mentőt hívtak hozzá. A mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították az 57 éves férfit, aki a szakszerű orvosi ellátás ellenére életét vesztette – írja a Police.hu.

A rendőrök az eset vizsgálata során beszerzett információk alapján megállapították, hogy a férfi bántalmazás következtében szenvedett sérülései vezettek a halálához, ezért a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított.

Az ügy felderítése során a nyomozók látókörébe került egy férfi, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A megalapozott gyanú szerint a 46 éves debreceni lakos volt az, aki 2018. január 22-én egy lakatlan házban egy fémcsővel többször megütötte, valamint megrúgta az áldozatot, akit eközben cipőjének és kabátjának levételére kényszerített, majd kihúzta a sértettet az udvarra és otthagyta. A bűncselekmény elkövetésekor a lakatlan házban tartózkodott egy másik férfi is, akit a gyanúsított szintén megvert.

A nyomozó hatóság R. Lászlót 2018. január 25-én bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett az előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság elrendelt. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az emberölés bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Nyitókép: Police.hu