Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kicsit fura az “élőszereplősített” Az oroszlánkirály mozi első kedvcsinálója

Kicsit fura az “élőszereplősített” Az oroszlánkirály mozi első kedvcsinálója

Megérkezett a 2019 júliusában hazánkban is megjelenő Oroszlánkirály “élőszereplősített” újraalkotásának első kedvcsinálója. 

A idézőjelet azért helyesebb használni, mert valójában nem lesz benne élő szereplő, csupán CGI állatok hatalmas hada, ami igazából roppant furcsának hat elsőre. Ugyanis a megszokott, 1994-es rajzfilm szereplői a jövőre érkező filmben nem rajzfilmfigura szerű állatok lesznek, hanem az eredeti szavanna-lakók lehető legélethűbb leképezései. Emiatt kicsit ambivalens érzéseket generál majd első blikkre a kedvcsináló, de amint megszólal a teaserben az eredeti mese Circle of life című nyitódala, már néznénk is.

A főszereplő állatok hangjait olyan sztárok adják majd, mint a Solo: Egy Star Wars történet, és az Atlanta című sorozat sztárja, a Childis Gambino frontembere, Donald Glover, aki Simbat alakítja, Seth Rogen Pumbaa hangja, James Earl Jones pedig, ahogy az 1994-es rajzfilmben, úgy itt is Mufasa lesz.

Egyébként a filmet az Iron Man, a 2016-os Dzsungel könyve rendezője, Fon Favrea dirigálja.