Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

“Istent játszanak, közben alkoholisták!” – Sebestyén Balázs durván kifakadt

“Istent játszanak, közben alkoholisták!” – Sebestyén Balázs durván kifakadt

Élő adásban pattant el valami Balázsnál, mikor megtudta: egy vadász lőhette ki azt a fokozottan védett európai szürke farkast, amelynek tetemére Nagyvisnyó mellett találtak rá – írja a Blikk.

“Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni, tisztelet a nagyon kevés kivételnek, aki valóban a vadgazdálkodással foglalkozik és értő vadász. A legtöbbnek ez egy hatalomfitogtatás, hogy ők a kiváltságosok, akik puskát kapnak és mindenre lőhetnek. Istent játszanak, közben alkoholisták” – szakadt ki Sebestyén Balázsból a Rádió 1 reggeli műsorában, majd a Blikk szerint még rá is tett egy lapáttal.

Olyan seggek, komolyan mondom! Isznak, tivornyáznak, részegek. Csoda, hogy nem történik mindennap vadászbaleset. Csoda, hogy még van vadász Magyarországon. Az összes le kellett volna lője a másikat! Vannak normális vadászok, nem azt mondom, de kevés. Sok a hülye. A nyolcéves gyerek szintjén vannak. Borzasztó! Az megy vadásznak, aki gyáva katonának. Ez tökre így van. A kis tapsifüles nem lő vissza

– gurult be egyre jobban Balázs.

“Sebestyén Balázsnak fogalma sincs a vadászatról. Ami elhangzott, az egy dilettáns ember buta véleménye” – reagált az elhangzottakra a lapnak Bodrogi Gyula, aki maga is nagy vadász hírében áll, de megkérdeztek több hírességet is, mit gondolnak a kirohanásról. Volt, aki részben igazat adott neki, de azzal mindenki egyetértett, hogy kijelentései kicsit talán erősre sikeredtek.

(via Blikk / borítókép: RTL Klub)