Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A “Pulykatöltő” szexpóz garantáltan hamarabb járatja majd a Jézuskát

A “Pulykatöltő” szexpóz garantáltan hamarabb járatja majd a Jézuskát

Így, az év vége közeledtével sokan unhatják már a végtelenbe nyúló misszionárius vagy kutyapózos szeretkezéseket. Ha szeretné meglepni a párját valami újjal karácsonyra az esti lepedőtornák alatt, nyugodtan domborítson a Pulykatöltő pózzal. 

A póz kezdő, kísérletezgető és haladó pároknak is érdekes lehet, már csak azért is, mert garantált, hogy a pénisz másik végén tartózkodó hölgypartner – ahogy az egyszerű, semmit túl nem bonyolító emberek fogalmaznak –

“el lesz rendezve”

A póz a misszionáriusból indul ki. A hölgy a hátán fekszik, lábait a levegőbe emeli. A férfi megragadva a hölgy törzsét derék felett de mell alatt, a feje fölé nyomja őket, de csak minekutána ülő pózban behatolt. Így lovagolva meg a hölgyet a méretétől függően, maximálisan behatolással.

Ez lenne a “pulykatöltő” póz, ami ideális desszert lehet a karácsonyi ajándék és vacsora mellé. Akinek a póz leírása esetlen nem elegendő, itt megtalálja a pontos mozdulatsor illusztrációját.

Sok sikert kívánunk minden kedves kalandornak.