Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Lezárták a nyomozást VV Fanni gyilkosságának ügyében

Lezárták a nyomozást VV Fanni gyilkosságának ügyében

A rendőrség befejezte a nyomozást a ValóVilágból ismert Novozánszki Fanni gyilkossági ügyében – írja a Lokál.

Egy éve, 2017. november 20-án tűnt el az ismert valóságshow-szereplő Novozánszki Fanni. A kamerafelvételek alapján B. László vitte el az ájult lányt a lakásából, de a férfi tagadja a gyilkosságot. B.László előzetes letartóztatását a bíróság november 27-ig meghosszabbította, mert fennáll annak a veszélye, hogy megszökne.

A lap értesülése szerint a rendőrség nemrég befejezte a nyomozást, és hamarosan be is jelentik, hogy lezárták az ügyet.

A sértett édesanyját már értesítette a rendőrség, jövő héten iratbetekintésre kell bemennie a rendőrségre, hogy hivatalosan is közöljék vele a nyomozás lezárásának tényét – nyilatkozta a Lokálnak dr. Lichy József, B. László ügyvédje.

Információink szerint B. László minden egyes lépését, minden egyes telefonhívását felderítették, és kiderült, hogy egy nappal később visszatért a tett színhelyére. A feltételezések szerint ekkor tüntethette el a bűncselekmény nyomait. A helyszínelők a lakásban nem találtak vérnyomokat, így az sem zárható ki, hogy a lakásból a tettes nem holtan, csak ájultan vitte el a lányt, és valahol máshol végezhetett vele.

A tettes valahol Székesfehérváron kitett az autójából egy bőröndöt, de ezt a tárgyat nem sikerült megtalálnia a nyomozóknak, feltehetőleg valaki hazavitte. A bőröndben bizonyítékok lehettek – mondta el a lapnak az ügyre rálátó forrás, aki azt is elárulta, hogy a férfinak nemcsak emberölés miatt kell felelnie, de számviteli bűncselekmények miatt is folyik ellene eljárás, amelyben ugyancsak bíróság elé kell állnia.

A nyomozásnak nem sikerült sem bűnsegédet, sem bűntársat fellelni, így B. László az egyedüli gyanúsítottja az ügynek. A tanúvallomások és egyéb bizonyítékok elegendőek lehetnek a vádemeléshez. Igaz, ha a holttestet megtalálták volna az elmúlt hónapokban, akkor az ügy minősítése jóval súlyosabb is lehetne.