Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ennél szexibb ma már nem lesz: Hosszú Katinka úszni tanította Mihalik Enikőt

Ennél szexibb ma már nem lesz: Hosszú Katinka úszni tanította Mihalik Enikőt

Hosszú Katinka megtanított pár úszás trükköt Mihalik Enikőnek. A modell pár hónapja indította el saját Youtube csatornáját, ahol rendszeresen exkluzív tartalmakkal örvendezteti meg követőit. Legfrissebb videójában a háromszoros olimpiai és hétszeres világbajnok úszózseni, Hosszú Katinka avatta be az Enikőt a profi úszás rejtelmeibe. A helyes rajtolástól az úszósapka felvételéig mindent megmutatott neki, és minderről még videó is készült.

Hosszú Katinka úszni tanít | Enikő Mihalik

Iratkozz fel! http://bit.ly/enikomihalik_subscribe Sziasztok! Ahogy látjátok a helyszín és az outfittem is nagyon különleges a mai videóban, hiszen a Duna Arénában vagyok egy Iron Lady sportmezben. És bár a hajnali edzés nem az én műfajom, most nagyon is volt kedvem a korai ébresztőhöz, ugyanis Hosszú Katinka személyesen segít nekem, hogy tökéletesítsem a Fekete-Körösben megszerzett úszástechnikámat.

(borítókép: Eniko Mihalik Youtube)