Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Tóth Gabi rosszul van, hogy nővére gebe akar lenni, Völgyesi Gabi a Sztárban Sztár színpadán zokogott – A nagy bulvárszemle

Tóth Gabi rosszul van, hogy nővére gebe akar lenni, Völgyesi Gabi a Sztárban Sztár színpadán zokogott – A nagy bulvárszemle

Szállítjuk a mai napi bulvárhíreket a kávéd mellé:

  • 45 kilós fogyása után még mindig elégedetlen alakjával Tóth Vera. D. Tóth Kriszta és öccse, D. Tóth András Helló, tesók! című műsorában mesélt arról, hogy még legalább 10 kilótól szeretne megszabadulni, mert ő belül egy 60 kilós lány. “Most elkapta a gépszíj, és mindenáron ezt a teljesen gebe, vékony ént hajtja, amitől én rosszul vagyok, megmondom őszintén. Vera így egy annyira dögös nő, és mindenki így szereti. Az, hogy ő ezeket a modell alkatú nőket hajtja, amikor azoknak sincs boldog párkapcsolata” – fakadt ki erre a Femina szerint húga, Gabi, aki nem bírja már nézni, amit nővére művel magával.
  • tenyerébe temetett arccal zokogott Völgyesi Gabi a Sztárban Sztár legutóbbi adásában, írja a Blikk. A zsűrit enyhén szólva sem kápráztatta el Gabi Paul McCartney utánzata, ám amikor ennek ellenére a közönség szavazatai a dobogó harmadik fokáig repítették, nem tudta kontrollálni az érzelmeit, és zokogásban tört ki.
  • HORRORBALESETET szenvedett Ágica a Legbátrabb páros adásának forgatásán, ami miatt kórházba is kellett vinni, írta meg a Blikk. Az egykori valóságshow-hősre az egyik feladat során ráesett egy hordágy, amelybe egy több mint nyolcvankilós baba volt beszíjazva. A kellék annyira megütötte Ágicát, hogy a helyszíni orvosi stáb is megijedt. A bal oldalát fájlalta, így bordatörésre gyanakodtak, vagy hogy akár belső sérüléseket is szenvedhetett, amellyel nem folytathatja a játékot. Szerencsére űgy tűnik, nem történt nagy baj.
  • (borítófotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt)