Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A propagandahíradós néphülyítés ellen szervez tüntetést Hadházy Ákos

A propagandahíradós néphülyítés ellen szervez tüntetést Hadházy Ákos

A független politikus december 9-re az MTVA székháza elé szervez megmozdulást.

December 9, 15 órára a Magyar Televízió Kunigunda utcai székháza elé szervez demonstrációt Hadházy Ákos. Az esemény Facebook oldalán az okokról bőven beszél: elég a közpénzekből fenntartott hazug híradókból, a propagandagyárrá züllesztett állami médiából, a hírcsalásokból, a valóság elhallgatásából.

Hadházy úgy fogalmaz azért a megmozdulás, mert például “a “közszolgálati” televízió egyetlen hírben sem számolt be például arról, hogy sok ezren már több, mint 270 ezer aláírást gyűjtöttek az Európai Ügyészségért.” Ki kell kényszeríteni hiteles tájékoztatást.

Az időpont jelképes, miután hét évvel ezelőtt Nagy Navarro Balázs Kunigunda utcai éhségsztrájkja és a több mint négy évig tartó demonstráció elérte az akkori hírigazgató Élő Gábort távozását. Azóta azonban már megszűnt a Népszabadság, a Magyar Nemzet, a kormány barátai talpnyaló propagandasajtóvá tették a TV2-t, Origót, a megyei lapokat, országos rádiókat.

“Ha esik, ha fúj, ott kell lennünk tiltakozni a velejéig korrupt rendszer legfőbb támasza ellen.” – fogalmaz.

Az MSZP egyébként már jelezte, hogy csatlakozik Hadházy Ákos kezdeményezéséhez, így a párt politikusai ott lesznek a december 9-ei, Kunigunda utcai megmozduláson.