Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Koholák Alexandra újra feltöltötte a közös képet férjével és női élettársával, amit tegnap letörölt

Koholák Alexandra újra feltöltötte a közös képet férjével és női élettársával, amit tegnap letörölt

Az Éjjel-nappal Budapestben megismert Koholák Alexandra nemrég számolt be arról, hogy férjén kívül egy nővel is megosztja életét. Tegnap közös képet posztolt triójukról, de gyorsan letörölte. Majd mégis visszatette!

Koholák Alexandrát bántották a rosszindulatú kommentek, ezért kényszerült törölni tegnap megjelent bejegyzését, mára azonban úgy tűnik ismét erőt gyűjtött, és adott egy második esélyt a hármójukról készült mozaiknak.

Amit megtanultam az elmúlt időszakban az az, hogy a nehézségeken, problémákon, akadályokon hogyan tudsz megerősödve tovább lépni. HÁLÁS VAGYOK EZÉRT AZ UNIVERZUMNAK, Balázsnak és Évinek ❤️💪🏻 . Olvastuk a rosszindulatú kommenteket. Nem tagadom, volt ami rosszul esett. Levontuk belőle a tanulságokat. Mindig vannak és lesznek is nehéz időszakok az ember életében, de amíg egy ilyen csodálatos ember mint a férjem és a KÖZPONTUNK minden tagja összetart, addig nincs mitől félnünk. A mai napon még elszántabban és még nagyobb HITTEL, ALÁZATTAL HISZEK! HISZEK ABBAN HOGY MINDENKI FELÉBRED ÉS NEMET MOND ANNAK AZ ÉLETNEK AMIBEN NEM BOLDOG! Mosolyogva, megerősödve, tanulva a hibáinkból megyünk tovább a HELYES, IGAZ ÚTON! Még most is csak azt tudom írni az elmúlt napok eseményei, sajtó megjelenései után, hogy ITT VAGYUNK, MI ÖNKÉNTESEK, AZÉRT, HOGY MEGVÁLTOZTASSUK AZ ÉLETÜNKET ÉS MINDENKI MÁSÉT IS AKI AZT SZERETNÉ! Számodra is itt a lehetőség, JELENTKEZZ! Farkas Alexandra: Farkas.alexandra8889@gmail.com Farkas Éva Andrea: 06-30-218-0205 Egedi Gábor Ágoston: 06-30-978-7956 és a Call centeresünk Bogdányi Krisztián 06-30-162-1993 vagy emailben a blasius.agatha@gmail.com email címen. #spirivagyok #blasiusandagatha #nemadjukfelsoha #segítünkazembereknek

754 Likes, 7 Comments – Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) on Instagram: “Amit megtanultam az elmúlt időszakban az az, hogy a nehézségeken, problémákon, akadályokon hogyan…”

A fotón férje és Évi a TV2 Csak show és más semmi című műsor forgatására érkeztek Alexának drukkolni. A kép mellett az a szöveg volt olvasható:

“Amit megtanultam az elmúlt időszakban az az , hogy a nehézségek, fájdalmak, problémák, akadályok idején is menni kell előre addig , amíg bírsz és hála az UNIVERZUMNAK , Balázs és Évi és én nagyon bírunk.”

(borítókép: RTL Klub)