Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kis híján kirúgta a repülő tetejét a jogázó szerelmespár

Kis híján kirúgta a repülő tetejét a jogázó szerelmespár

Mennyire kell exhibicionistának lenni, hogy jógázni kezdjél egy repülőn?

Ezt a kérdést lehetne feltenni annak a párnak, akik unalmukban váltogatott pozíciókban hajlongtak egy utasszállító repülő folyosóján, utastársaik megrökönyödésére.

Nicholas Coolidge, a duó női tagja töltötte fel Instagramra a videót, amelyen fejjel lefelé tornázik pasija lábain. Egyesek gratuláltak nekik teljesítményükhöz, azonban a reakciók többsége egészen más oldalról közelítette meg a mutatványt. Van aki cirkuszi bohócnak nevezte őket, más szerint csak a stewardessek életét tették nehezebbé, egy harmadik kommentelő pedig az alábbi megjegyzést fűzte a videóhoz:

Milyen kétségbeesett figyeleméhség dolgozik egyes emberekben?!

Oh I forgot to mention! @acrosprout and I joined the mile high club #monkeystyle 🐒✈️ There’s normal people and then there’s us! ☺️

9,068 Likes, 434 Comments – 🦊Nicholas Coolridge (@moderntarzan) on Instagram: “Oh I forgot to mention! @acrosprout and I joined the mile high club #monkeystyle 🐒✈️ There’s normal…”

Van benne valami…

(Metro, borítókép: moderntarzan@Instagram)