Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hatalmas pocakjával is dögösen vezette az X-Faktort Kiss Ramóna

Hatalmas pocakjával is dögösen vezette az X-Faktort Kiss Ramóna

Mivel az X-Faktor válogatóit, a tábort és a mentorházas kiválasztást nyáron vették fel, a múlt heti adáshoz képest a tehetségkutató első élő adásában jóval nagyobb volt Kiss Ramóna babapocakja. Az RTL Klub műsorvezetője a Hot! magazinnak múlt héten azt nyilatkozta, mivel babát vár, idén nem láthatnak rajta a nézők bevállalós, extravagáns darabokat.

Tegnap este 3️⃣ csodás versenyzőtől búcsúznunk kellett! Gratulálok Nektek! Fantasztikusak voltatok! 💗💗💗 @xfaktorhun @urbanovicsvivienhivatalos @balogjanohivatalos @olvetilaszlohivatalos #xfaktor #xfaktor2018

5,972 Likes, 14 Comments – Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on Instagram: “Tegnap este 3️⃣ csodás versenyzőtől búcsúznunk kellett! Gratulálok Nektek! Fantasztikusak voltatok!…”

Noéval a pocakomban idén biztosan még véletlenül sem villantok bugyit úgy, mint tavaly. Figyelnünk kell arra, hogy különleges legyen a ruha, ami rajtam lesz, de semmiképp nem lehet közönséges

– mondta a hetilapnak.

Kezdüüüüünk‼️‼️‼️‼️‼️ #xfaktor #rtlklub @xfaktorhun

22k Likes, 116 Comments – Kiss Ramóna (@ramona_kiss) on Instagram: “Kezdüüüüünk‼️‼️‼️‼️‼️ #xfaktor #rtlklub @xfaktorhun”

Az első élő show-ban ugyanakkor gyönyörű és dögös kismamaként állt a színpadra, a kommentelők is agyondicsérték.

(Femina; Fotó: RTL Klub)