Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egészséges mellét is leműttette a Miss Balaton döntőse

Egészséges mellét is leműttette a Miss Balaton döntőse

Új fejezet kezdődik Szűcs Adriána a Miss Balaton szépségverseny gyönyörű középdöntősének életében: a daganatos betegséggel küzdő lánynak négy napja távolították el a jobb mellét, ezzel egy időben a korábban leoperált helyett implantátumot ültettek be. Adriána a műtét előtt kissé tartott a beavatkozástól, de egyúttal várta is, hiszen életének egy fontos szakasza zárult le ezzel.

Az izgalom már eluralkodott rajtam. Itt ülünk és várjuk hogy szobát kapjak. Most vicces gondolatok futnak át az agyamon mint például “még elfuthatsz… senki nem ismer…” 😅😂 azért a biztonság kedvéért odaadtam a Matyinak a kocsi kulcsot, nehogy tetté váljanak a gondolataim. De itt van még velem a kis egerem is amit az előző műtétkor kaptam a szerelmemtől, és egy új kabala a @niuni.collections kollekciójából. A hamsza keze segít távol tartani a negatív energiákat, a szívecske pedig azt a sok sok szeretet szimbolizálja amit kaptam Tőletek 💖 Köszönöm hogy itt vagytok velem! 🎗💖 #felek #dehamartulleszek #lifewithoutcancer #niunicollection #niunibracelet #bebrave #szponzolalttartalom #reklam #instafamehu

927 Likes, 50 Comments – Adriana. 💋 (@adrianaszucs) on Instagram: “Az izgalom már eluralkodott rajtam. Itt ülünk és várjuk hogy szobát kapjak. Most vicces gondolatok…”

– Genetikailag egy génmutáció miatt többszörös esélyem van arra, hogy kiújuljon a rák, így megelőzés céljából, a lelki nyugalmam megőrzésének érdekében az orvosaimmal közösen úgy döntöttem, hogy a másik, egészséges mellemet is eltávolíttatom – kezdte Adriána, aki első operációja után pontosan tudta, mi vár rá.

Nem könnyű, hiszen ha lenézel, másképp látod a tested. Ennek ellenére nem aggódom, hiszen nagyon jó helyreállító műtétek léteznek, ráadásul tudom, hogy mindez az én egészségemet szolgálja

– folytatta a fiatal szépség, aki az elmúlt időszakban aktivistaként segít betegtársain.

Jelentem Pistike üzemmódban sokkal elviselhetőbbek a szép őszi napocskák. Nemsokára itt a szülinapom! Lehet emiatt imádom úgy ezt az évszakot! Szeretem a hosszú ujjúkat rövid szoknyával felvenni, a kötött pulcsikat, az illatokat a színeket. ❤💛💚💙 azt hiszem ez lesz életem legszebb ősze 🍂🍃🍁 #szeretemazoszt #autumn #child #lifewithoutcancer #breastcancer #fighter #lovemylife #100happydays #bebrave

1,620 Likes, 47 Comments – Adriana. 💋 (@adrianaszucs) on Instagram: “Jelentem Pistike üzemmódban sokkal elviselhetőbbek a szép őszi napocskák. Nemsokára itt a…”

A lánynál egy évvel ezelőtt diagnosztizáltak mellrákot. A Miss Balaton 24 döntőse közé úgy sikerült bejutnia, hogy

mindvégig kemoterápiás kezelésre járt: gyönyörű hajkoronáját elvesztette, ám ő egy pillanatig sem adta fel. Júliusban egyoldali melleltávolításon esett át, levették a bal mellét.

Végül nyár végén kézhez kapta a várva várt végső mintavétel eredményét is, amely szerint nincs szüksége utókezelésre, így már nem volt akadálya a következő műtétnek. Adriánát családja, a barátok és párja mindenben támogatja.

(Blikk, borítókép: Pixabay)