Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Chuck Norris: Alkoholproblémák miatt ment tönkre az első házasságom

Chuck Norris: Alkoholproblémák miatt ment tönkre az első házasságom

Interjút adott a Borsnak a hamarosan hazánkba érkező Chuck Norris. A 78 éves világsztár őszintén elmondta, hogy a sztárság milyen erős személyiségrombolást végzett nála. De szerencsére még időben találkozott feleségével, aki jó útra térítette.

Elmondta, nem véletlen, hogy közel a nyolcvanhoz is ilyen jó formában van.

Komolyan veszi az egészségét, heti hatszor edz házának konditermében, valamint nagy figyelmet fordít arra, hogy milyen ételeket fogyaszt.

 

„Nagyon szegény családban nőttem fel, apám alkoholista volt, aki nem igazán volt jelen az életemben. Ráadásul az Egyesült Államokon belül sokszor költöztünk, így akkoriban a karácsony egyáltalán nem jelentett számomra igazi ünnepet.”

A színés húsz éve él boldog házasságban, közös hitük a kapcsolatuk alapja. „Amikor bekerültem a filmiparba, hithű keresztény voltam, de ez a szakma könnyen eltereli az útról az embert. Hirtelen híressé váltam, rengeteg pénzem lett, közben a személyiségem is megváltozatott, kiálhatatlanná váltam, alkoholproblémáim lettek, végül emiatt ment tönkre az első házasságom. Tizenöt évvel később találkoztam Genával, és ő segített, hogy ismét tudjak hinni Jézus Krisztusban. Ez az alapja annak az erős köteléknek, ami már húsz éve összetart minket.”

Azt is elmondta, hogy szereti a róla szóló vicceket, a kedvence a Rushmore-heggyel kapcsolatos:

„Chuck Norris arcképét be akarták vésni a Rushmore-hegy oldalába, de a gránit nem volt elég kemény a szakállához.”