Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Zimány Linda csillogó miniruhában feküdve mutatta meg idomait

Zimány Linda csillogó miniruhában feküdve mutatta meg idomait

Zimány Linda dögös, fekete ruhában mutatta meg csodás alakját Instagramon.

A modell szexi, fekete miniruhában jelent meg a szombati Miss Balaton Winter Partyn, mely jól láthatóan kihangsúlyozza az alakját.

„Azon gondolkodom, mit is vegyek fel a szombati @missbalaton Winter Partyra, ami most már sokadik alkalommal a @buddhabar_budapest -ben kerül megrendezésre és nagyon szeretem, mert sok régi ismerőssel futok össze, akikkel ritkán találkozom. Az a nagy helyzet, hogy valahogy mindig a klasszik “LBD” kis fekete ruha mellett döntök. Nektek mi a kedvenc vagy állandó joker ruhátok, ha valamilyen buliba vagy eseményre mentek? „ – olvasható a képnél.

Azon gondolkodom, mit is vegyek fel a szombati @missbalaton Winter Partyra, ami most már sokadik alkalommal a @buddhabar_budapest -ben kerül megrendezésre és nagyon szeretem, mert sok régi ismerôssel futok össze, akikkel ritkán találkozom 😍Az a nagy helyzet,hogy valahogy mindig a klasszik “LBD” kis fekete ruha mellett döntök😊 Nektek mi a kedvenc vagy állandó joker ruhátok, ha valamilyen buliba vagy eseményre mentek? #alltimefav #missbalaton #winterparty #buddhabarbudapest #saturday #lbd #blonde #fashion #allblackoutfit#ysl #saintlaurent #dress #louboutin Photo: @nagy_adam_photography Mua: @domiikaaa Hair: @krisztianbartok

3,851 Likes, 43 Comments – Linda Zimany (@lindazimany) on Instagram: “Azon gondolkodom, mit is vegyek fel a szombati @missbalaton Winter Partyra, ami most már sokadik…”

(Blikk)