Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szünetel a jegyeladás, dühöngenek a Backstreet Boys rajongók

Szünetel a jegyeladás, dühöngenek a Backstreet Boys rajongók

A Live Nation Magyarország oldalán omlott össze a pénteken megnyíló jegyértékesítés a 2019 júniusi Backstreet Boys koncertre, amitől a rajongók enyhén szólva is kiakadtak. 

Ahogy arról a mi is írtunk, a világ egyik legsikeresebb fiúbandája nemrég ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját, DNA című albumuk turnéjának egyik állomása pedig a Papp László Budapest Sportarénában lesz 2019 június 25-én.

Az elővételes jegyvásárlás november 14-én, a rendes pedig 16-án, azaz ma délelőtt 10-kor indult, de nemsokkal a rajt után lehalt az oldal, és azóta is csak annyi látható, hogy:

Az online értékesítés jelenleg szünetel.

A hardcore fanok természetesen rögtön nekimentek az esemény Facebook oldalán a szervezőknek, akik mindenki szíves türelmét kérik, amíg a szakemberek dolgoznak a probléma megoldásán. A nagyon szerencsétlenül a kezdődő Black Friday-al egy napra rakott jegyvásárlás lehetséges, hogy a Simple fizetési alkalmazás túlterheltsége miatt állt le, bár ezt a kommentelők kétlik.

A Simplepay közölte náluk nincs gond! A ti rendszeretekbe nem jó valami! Most beszeltem velük. Mi lesz a jegyekkel amit nem tudtam kifizetni? Nyilván bukom.

– írta az egyik dühös hozzászóló, és a többi száz komment is hasonló hangvételű. Két perccel a nyitás után már akadozott a jegyvásárlás, amit egyelőre személyesen a Ticketpro irodájában lehet egyedül megtenni.

(via Facebook / borítókép: (MTI/EPA/Zipi)