Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Lajcsinak bizonyítéka van ártatlanságáról, Hosszú Katinka szakítós slágert énekelt – A nagy bulvárszemle

Lajcsinak bizonyítéka van ártatlanságáról, Hosszú Katinka szakítós slágert énekelt – A nagy bulvárszemle

A heti utolsó bulvárkakaó, fogyaszd egészséggel:

  • Elnapolták Galambos Lajos tárgyalását – amelyben a zenészt azzal vádolják, hogy fizetés nélkül használta lakóparkjában a közműveket – pedig ügyvédei bizonyíthatták volna ártatlanságát – írja a Ripost. Ügyvédei nemrégiben átnyálazták a 41 ezer oldalas vádiratot, és fontos iratra bukkantak. “A dokumentum 2015 novemberében készült, és kiderül belőle, hogy senki nem használta illetéktelenül a vezetékes vizet a tatai lakóparkban” – jelentette ki a lapnak az ügyvéd.
  • Hosszú Katinka remekül teljesített csütörtökön az úszó világkupa-sorozat utolsó, szingapúri állomásának nyitónapján: egy arany és egy ezüst éremmel zárt. De most nem eredményeire szeretnénk tolni a fókuszt, hanem arra, ahogyan a szállodába tartó buszon ünnepelt. Adele Someone Like You című slágerét adta elő karaokezás közben, ami lehet csak véletlenül áthallásos, de mintha Shane Tusupnak üzenne vele direkt.
  • Testőrei védik Király Viktor barátnőjét, akit az énekes egy féltékeny rajongója fenyegetett meg. Viktor csatasorba is állította harcművész sofőrjét Anita mellé, koncertjein pedig mindig biztonsági őrök védik a terepet – számolt be a Bors.
  • Különleges biztonsági intézkedéseket vezettek be Chuck Norris budapesti látogatására. “A szállodai szobát álnéven foglalták, és egy folyosórészt is le kell majd zárni, amikor a házaspár Budapesten tartózkodik, hogy senki ne tudja hívatlanul megközelíteni őket. Emellett olyan útvonalakat is kellett találni az épületen belül, hogy feltűnés nélkül tudjanak ki- és bejutni a lakosztályukba” – tudta meg a Blikk egy, a neve elhallgatását kérő bennfentestől. A színész és felesége november 24-én érkezik majd hazánkba.

(borítófotó: MTI Fotó: Lakatos Péter)