Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

“Eszem ágában sincs megfelelni a férfiaknak” – íme Gregor Bernadett smink nélkül

“Eszem ágában sincs megfelelni a férfiaknak” – íme Gregor Bernadett smink nélkül

Néhány éve még biztos nem vállalta volna el, mára azonban félelem nélkül tudja megmutatni a világnak smink nélküli arcát a színésznő.

Gregor Bernadett a Best magazinnak nyilatkozott őszintén arról, hogy számára mit is jelent a smink, és azt is elárulta, hogy korábban szépészeti beavatkozásokon is átesett – írja a Blikk a lapra hivatkozva.

“A sminkkel tulajdonképpen a külvilágtól védtem magam, hiszen el tudtam mögé bújni. Már nem akarok elrejtőzni senki elől. Eszem ágában sincs megfelelni a férfiaknak, de a nőknek sem. Többé képtelen lennék olyannak mutatni magam, amilyen nem vagyok, csak azért, hogy szeressenek”

– mondta el a színésznő, aki azt is hozzátette: hazudna, ha azt mondaná, soha nem nyúltak az arcához, voltak bizony tűszúrással járó beavatkozások az életében, de most már abban sem biztos, hogy újra igénybe venné ezeket.

Végre szeretem magam.

(via Blikk / borítókép: MTI Fotó: Mónus Márton)