Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egy ollót szegezett a fiatal lánynak a ceglédi vonaton és kirabolta

Egy ollót szegezett a fiatal lánynak a ceglédi vonaton és kirabolta

Egy 26 éves férfi csütörtökön délelőtt a Szolnok felől Cegléd irányába közlekedő személyvonaton rabolt ki egy lányt. A rendőrség közleménye szerint a férfi odament a lányhoz, akivel beszélgetni kezdett. A férfi a beszélgetés során egy ollóval a nőt megfenyegette, és pénzt követelt, aki odaadta neki a készpénzét. A támadó ezt követően az abonyi vasútállomáson leszállt a vonatról.

Az esetről a sértett értesítette a jegykezelőt, aki bejelentést tett a rendőrségre. Az abonyi rendőrök a szolnoki férfit az abonyi vasútállomáson egy órán belül elfogták, és a rendőrősre előállították. A nyomozók a rablót gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Ceglédi Járásbíróság 2018. november 16-án elrendelt.

A gyanúsított ellen a további eljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja.