Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bochkor Gábor megbánta a szakítást, és úgy érzi, becsapták

Bochkor Gábor megbánta a szakítást, és úgy érzi, becsapták

A TV2 műsorvezetőnője, Várkonyi Andrea és a rádiós műsorvezető Bochkor Gábor még a nyáron költözött szét és Andi vitte magával kislányukat, Nórit is. Ahogy arról mi is beszámoltunk: a hónapokkal ezelőtti szakítás teljes titokban zajlott, a legszűkebb környezetükön kívül senki nem tudta mi történt.

Azóta azonban napvilágot látott pár információ a szétválás körülményeiről. Andinál rögtön új kapcsolat szárba szökkenését sejtették, de ezt meg is cáfolta, mondván a lépésre egy sokkal szomorúbb esemény, nővére halála sarkallta.

“Amikor megtudtam, hogy nincs többé, számomra összedőlt a világ, a gyász elnyelt, mint a fekete lyuk. Március végére borzalmas állapotba kerültem, szívritmuszavarom lett, emiatt pedig a mai napig gyógyszert kell szednem. Ezután jutottam el oda, hogy mindent újragondolok” – nyilatkozta anno a Blikknek, aminek most a másik félről, egy neve elhallgatását kérő baráton keresztül vannak információi.

Gáborról is kezdtek elterjedni a pletykák, hogy talán egy másik nő karjaiban vigasztalódik, ám ez nincs így.

Egyértelmű lenne, hogy egy új kapcsolat után néz, de nincs kedve csajozni, nincs kész egy új kapcsolatra. Becsapottnak és átvágva érzi magát

– árulta el az informátor a lapnak.

A Blikk úgy tudja, Bochkor maga is meglepődött, mi minden derült ki az elmúlt évtizedről, és ma már tudja, nem kellett volna ekkora szabadságot adnia volt párjának. Andreának mindig is fontos volt a szakmai fejlődése, így az eredetileg orvos Várkonyi az elmúlt években büszkén nyilatkozta, hogy néhány év alatt tette le a spanyol felsőfokú nyelvvizsgát és végezte el az egyetemet pszichológia szakon. Lányával való kapcsolata legendás, környezetük szerint ő az, aki megszelídítette a korábban nagy nőcsábász hírében álló rádióst. A barátai és a kollégák szerint most is az keseríti el igazán, hogy Andi döntése miatt nem lehet mindennap a lányával, aki annak ellenére, hogy bármikor találkozhatnak, nagyon hiányzik neki. Sőt Andi azt is elmondta, hogy jó barátságban váltak el, és lányának soha nem mondana semmi rosszat apjáról. Egyszerűen továbblépett.

(via Blikk)