Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Tüntetések helyet kapálni hívja a genderista agyhalottakat Toroczkai László

Tüntetések helyet kapálni hívja a genderista agyhalottakat Toroczkai László

Változtatás nélkül közöljük Toroczkai László ásotthalmi polgármester, a Mi Hazánk mozgalom elnökének mai társadalmi üzenetét, amit a Facebook-oldalán hozott nyilvánosságra az emberiség számára.

„Kedves genderista agyhalottak!
Ahelyett, hogy az ELTE, a CEU, a Corvinus és más egyetemek nevében Ti ott ráérősen sztrájkolnátok, tüntetnétek azért, mert a kormány nagyon helyesen a dolgozó magyar adófizetők pénzéből nem finanszírozza tovább a gender-szakokat, inkább gyertek ide az Alföldre szőlőt kapálni, paprikát szedni, mert akkora munkaerőhiány van, hogy a gazdák romániai cigánytelepekről buszokkal hozzák ide az idegenlégiósokat.

De lehet velem együtt jönni fát vágni és kiszállítani a rászorulóknak, mert 3 dolgozónk van kb. ezer köbméter fára, amit jó lenne egy hónapon belül feldolgozni (a jegyzőnk és én is besegítünk a kollégáknak). Látom a képeken, hogy afrikaiak is itt tüntetnek veletek együtt. Nekik pedig azt javaslom, hogy ők inkább menjenek haza az európai tudással Afrikába, és építsék a hazájukat, vagy küzdjenek az afrikai nők jogaiért, mert tízezrével erőszakolják meg őket” – közölte a politikus.

Borítókép: MTI Fotó: Mohai Balázs