Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nem olyan, mintha photoshopolt lenne ez a kép Orbán Viktorról?

Nem olyan, mintha photoshopolt lenne ez a kép Orbán Viktorról?

Furcsa körülmények között Magyarországra kerülő elítélt macedón elnök ide, elítélt macedón elnök oda, Orbán Viktornak mindig marad ideje a kultúrára.

Ez egy olyan este, ami okot ad nekünk, magyaroknak a büszkeségre ” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök este Milánóban a világhírű magyar zeneszerző, Kurtág György első operájának ősbemutatója előtt az M5 kulturális csatornának – közölte az MTI. A miniszterelnök gratulált Kurtág Györgynek. Mint mondta, nagy dolog, hogy a milánói Scalában tartják a Kossuth-díjas magyar zeneszerző első operájának a premierjét.

Orbán Viktor kiemelte: míg a kevesek által ismert magyar nyelv inkább elválaszt minket a világ többi részétől, a zenén keresztül, zenei géniuszaink segítségével el tudjuk mondani, kik vagyunk és mit gondolunk a világról.

Ezek után egy igen furcsa fotót posztoltak munkatársai a Facebook-oldalán. Minimum olyan, mintha photoshopolt lenne:

 

Orbán Viktor

Először tartják magyar opera ősbemutatóját a Scalában. Nekünk itt a helyünk. Ma itt történik a legfontosabb dolog a magyarok számára // This is the first time that a Hungarian opera is being…

Borítókép: Veres Viktor