Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megérkezett Orbán felcsúti háza elé az őt kritizáló óriásplakát

Megérkezett Orbán felcsúti háza elé az őt kritizáló óriásplakát

Megérkeztünk Felcsútra, ahol Orbán Viktor háza, és a Pancho Aréna előtt tartottunk sajtótájékoztatót. És hogy miért éppen itt kezdtük országjárásunkat? Mert Orbán Viktor és oligarchái a saját gazdagodásukra és ellenfeleik elnémítására használják az EU-támogatásokat, és ma független ügyészség hiányában senki nem ellenőrzi őket – írta közleményében a Momentum Mozgalom.

 

“Soros György bosszújáról van szó” – állapította meg Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón arra a felvetésre reagálva, hogy hamarosan Magyarországra érkezik a Brüsszelben már felbukkant, Guy Verhofstadt-hoz köthető Orbán-kritikus plakát, amelynek első útja Orbán házához vezet, Felcsútra.

Mint arról a Zoom.hu is írt, óriásplakátot indított útnak Guy Verhofstadt, az európai liberális párt, az ALDE európai parlamenti frakcióvezetője, amin Orbán Viktornak üzent:

“Előbb eltette a pénzünket, most lerombolná Európát.”

Borítókép: Momentum Mozgalom Facebook