Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Közeleg a Black Friday – 100 000 Ft kölcsön csak 2600 Ft kamattal!

Közeleg a Black Friday – 100 000 Ft kölcsön csak 2600 Ft kamattal!

Jó lenne kihasználni november 23-án a Black Friday keretein belül kínált akciókat, de addigra nem lesz még elég pénz a karácsonyi kasszában? Szerencsére tudjuk a megoldást! Vedd igénybe akciós Black Friday hitelünket, és fizess mindössze 2600 forintnyi kamatot 100 000 forint kölcsön után! (x)

Akkor most a Providentnél is Black Friday lesz?

A Provident ajánlata még ennél is jobb, ugyanis kedvezményes kölcsönüket egyetlen nap helyett 4 héten keresztül kínálják! Az akció lényege, hogy ne kelljen lemondanod a spórolásról akkor se, ha november 23-án nem lenne elég fedezet rá a számládon, így október 31-től november 27-ig áll rendelkezésedre a kifejezetten erre az alkalomra megalkotott hitelkonstrukció.

Ez remekül hangzik, de hogyan néz ki a gyakorlatban?

Nem csak papíron vonzó az ajánlat, erre rögtön hozunk is egy konkrét példát: 100 000 forint és a Black Friday alatti kedvezményes árajánlat segítségével pont meg tudnád venni azt a hiper-szuper okostelefont, amit a gyerek már olyan régóta kinézett magának? Most a Providentnél 15 hetes futamidőre mindössze 2600 forintnyi kamatot kell fizetni 100 000 forint kölcsön után, ami bőségesen megtérül már akkor is, ha csak 20% kedvezményt kapunk az eredeti árból – a megadott példával számolva így összesen 17 400 forint marad a zsebünkben a hitelnek köszönhetően.

Honnan tudhatom meg a pontos részleteket?

Legkedvesebb és leghasznosabb barátunk, a hitelkalkulátor természetesen a Black Friday akció keretein belül sem hagy cserben minket. Itt beállíthatod, hogy pontosan mekkora összegre lenne szükséged, a kalkulátor pedig egy szempillantás alatt kiszámolja, hogy mekkora törlesztőrészlettel és kamattal kell számolnod az igénylése esetén. Amennyiben elégedett vagy a feltételekkel – és meglepődnénk, ha nem lennél – csak a „visszahívást kérek” gombra kell kattintanod, és kollégánk hamarosan megkeres a folyamat elindításához szükséges feltételekkel. Lehetne ennél egyszerűbb?

Nincs bankszámlám, így is kaphatok kedvezményes hitelt?

Az Otthoni szolgáltatás segítségével a Provident ügyintézője személyesen és készpénzben adja át az igényelt hitelösszeget. Az ezzel járó pluszköltségeket szintén kiszámolhatod a hitelkalkulátor segítségével.

Ne maradj le az akciókról! Igényeld a Provident Black Friday kölcsönt még ma, hogy azzal lephesd meg szeretteidet karácsonykor, amire igazán vágynak!

(x)