Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Koholák Alexa édeshármasozik, Aradszky László özvegyét pedig férje szelleme kíséri – A Nagy Bulvárszemle

Koholák Alexa édeshármasozik, Aradszky László özvegyét pedig férje szelleme kíséri – A Nagy Bulvárszemle

Koholák Alexa egy nálánál tíz évvel idősebb nővel osztozik a férjén, Aradszky László özvegyének azt mondták, hogy a közelmúltban elhunyt férje szelleme még mindig vele van, a Viszkis pedig már alig várja, hogy megszülessen gyermeke – színtiszta bulvár, vagy amit akartok. 

  • A Csak Show és más semmi című műsor Koholák Alexandráját és férjét sokan támadják életvitelük miatt, ez Alexát egyáltalán nem érdekli, sőt a napokban tovább ráncolta a homlokokat és szemöldököket azzal, hogy elmondta: egy másik nővel osztozik férjén – írja a Ripost. Az édeshármas eleddig ismeretlen alkotóeleme Alexánál 10 évvel idősebb nő. Mint kiderült, Éva már hamarabb ott élt Alexa férjének házában, mint hogy ő megismerte volna a spirituális vezetőt, Balázst. A nő azonban, azután sem költözött el, miután nyár végén Alexáék kimondták a boldogító igent. Megdöbbentő módon Éva olyannyira szereti és tiszteli Alexa férjét, hogy nevet változtatott, és nemrég felvette a férfi vezeték nevét.

“Éva 38 éves, nálam tíz évvel idősebb. Számára Balázs olyan, mintha az apukája lenne, hiszen tőle tanult mindent. Korábban nagyon rossz családi életet élt, ezért is olyan fontos neki a férjem, de én is nagyon szeretem őt. Évivel több van köztünk, mint barátság, mi összetartozást érzünk egymás iránt. Soha nem voltam féltékeny, hiszen Balázzsal összetartozunk, és ehhez nem fér kétség. Nyugalomban élünk együtt hárman egy házban. Évi az alsó szinten, mi a felső emeleten lakunk, de közösen használunk bizonyos helységeket. Szinte mindig együtt vagyunk, mindenhová hárman megyünk, de természetesen, mint férj és feleség is töltünk néha külön időt.” – nyilatkozta a TV2 műsorának egyik sztárja a Ripostnak.

  • Ambrus Attila, azaz “művésznevén” csak Viszkis nyáron jelentette be, hogy feleségével gyermeket várnak. Ambrus Attila mosolyogva emlékezett vissza arra, hogy ő ment el a terhességi tesztért, és azóta is mindenből igyekszik kivenni a részét – írja a Story magazinra hivatkozva a Ripost. Viszont az izgalommal teli várakozást beárnyékolja, hogy Attila felesége, Réka, veszélyeztetett terhes, így fokozottan kell odafigyelniük a kismama környezetére. Attila már most kiváló apamodellként igyekszik helytállni, feleségét minden vizsgálatra elkíséri, a legutóbbi ultrahangos vizsgálattal pedig gyakorlatilag egy hatalmas vágya teljesült: mint kiderült, a lánya lesz.

“Nem titkolom, nagy vágyam volt, hogy lányunk legyen. Egy fiúnak is ugyanúgy örültem volna persze, de tisztában vagyok vele, ha egy fiú az én lázadó énemet örökli, hát akkor a Jóisten irgalmazzon a szüleinek” -nyilatkozta a Viszkis.

  • Aradszky László továbbra is feleségével van – legalább is ezt állítja az a látó asszony, aki a trolin szólította le az özvegyet.

“A trolin történt egy furcsa dolog velem. Megszólított egy nagyon jó megjelenésű hölgy. Azt kérdezte, „maga, ugye az Aradszky László felesége?” Mondtam neki, hogy igen. Nagyon sokan megismernek. Láthatta az arcomon a bánatot, mert azt mondta, ne legyen szomorú, mert itt van magával. Annyit mondott még, hogy ő egy látó asszony. Annyira meglepődtem, hogy válaszolni sem tudtam neki, szorongatni kezdte a torkomat a sírás. Nem tudott többet mondani, mert le kellett szállnia, de nem is baj…” – idézi Aradszky Évát a Bors.

  • A hamarosan háromszoros apukává váló Szabó Győző több tíz éve nincs már együtt első feleségével, akitől első lánya született. Az ötvenhez közelítő színész azt állítja, az egykori feleségétől való elválás egyik oka az volt, hogy brutálisan hangosan horkolt.

„Az első házasságom úgy húsz százalékban a horkoláson ment el. Egy idő után nekem át kellett mennem a másik szobába, aztán szépen lassan külön szobám lett és külön ágyam is” – írja a Petőfi rádió reggeli műsorára hivatkozva az NL Café.

Borítóképen Koholák Alexandra. Forrás: RTL Klub