Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Kelemen Anna elárulta mit néz, miközben maszturbál

Kelemen Anna elárulta mit néz, miközben maszturbál
  • 2018. november 15., 12:32

Kelemen Anna videóban kérdezte meg Makai Gábor klinikai szakpszichológust, vajon miért nyúl magához olyan gyakran és hogy mindez vajon kórosnak számít-e az esetében. 

A videó ugyan nem mostani, de mondanivalója örök!

“Van, hogy nézek pornóoldalakat, ahol általában a nőt megalázzák, ez gangbang” – magyarázta az expornós, hogy kiderítse mit jelent számára a szex. Olyan videók alatt szokott magához nyúlni, ahol van mondjuk nyolc férfi és egy nő, de sem az alázást, sem az ilyen csoportos szexet nem vállalná be, többek között azért, mert nincs olyan nyolc férfi az életében, akiben megbízik.

Makai Gábor ezek után megállapította, hogy az esik Annácskának nehezére, hogy emberhez kötődjön, hiába fontos számára, hogy lássa partnerei arcán az örömöt.

A végső következtetés szerencsére az, hogy plasztik celeb nem nimfomán, csupán nagyon nagyon szereti a szexet.

(via YouTube)