Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Zimány Lindánál betelt a pohár, elképesztő indokkal vált el Szabó Győző – A nagy bulvárszemle

Zimány Lindánál betelt a pohár, elképesztő indokkal vált el Szabó Győző – A nagy bulvárszemle

Íme a szerdai bulvármorzsák kávé mellé: 

  • Zimány Lindának elege lett abból, hogy 32 évesen még mindig szinte csak a kar­ri­er­jé­nek él, ahelyett, hogy a csa­lád­ala­pí­tást tervezgetné egy hozzáillő férfi oldalán – írja a Ripost Lindáról, aki lassan két éve szakított előző Kedvesével, Ferenccel, azóta pedig messze elkerüli a szerelem. “Igen, elegem van! Nem vagyok magányos, de nem titok, esténként mégis egyedül csukom magamra a lakásom ajtaját, és ez nem tölt el sok reménnyel a jövőmet illetően. Az eddigi kapcsolataim mind barátságokból alakultak szerelemmé, de maradjunk annyiban, hogy akikkel ez kialakulhatott, az már ki is alakult és el is múlt, még ha szép évek is voltak” mondta el.
  • Szabó Győző első házassága, amiből egy kislánya született húsz százalékban a színész horkolása miatt ment tönkre, mesélte a Nők Lapja Cafénak a színész. „Az első házasságom úgy húsz százalékban a horkoláson ment el. Egy idő után nekem át kellett mennem a másik szobába, aztán szépen lassan külön szobám lett és külön ágyam is” – árulta el.
  • közben Kovács Patrícia is arról vallotta Nő Comment című beszélgetős műsorban, miért siklott ki házassága. A kimondatlan szónak sokszor ugyan akkora ereje lehet, mint a kimondottnak és ezt a színésznő a saját bőrén tapasztalta. “Én friss elvált vagyok, tehát én valamit nem csináltam jól. Én például nem mondtam ki, amit ki kellett volna, nem beszéltem meg azokat időben, nem hisztiztem, hanem sokkal később szólaltam meg. És akkor már nem lehetett rajta változtatni” – mesélte a talk show-ban a Femina szerint Patrícia.
  • különleges időpontban született Majkáék kisfia. Ennek kapcsán osztott meg édesanyja, Majoros Hajnalka Instagramon egy posztot, amiben leírta: “2011.11.11. 11 óra 11 perc. Mindenki azt mondta mikor Marián megszületett,hogy ez egy különleges dátum, ami miatt ő maga is különleges lesz.”