Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Visszatért a gyanúsított VV Fanni lakásába, jó oka volt rá

Visszatért a gyanúsított VV Fanni lakásába, jó oka volt rá

Megdöbbentő, eddig sosem hallott részletek derültek ki VV Fanni halálával kapcsolatban – írja a Blikk egy, a neve elhallgatását kérő, az ügyet jól ismerő informátorára hivatkozva. A lap szerint

a feltételezett gyilkos visszatért az egykori Való Világ szereplő lány lakására.

“Jól látszik minden a kamerák felvételein, pedig próbált rejtőzködni. Fekete, kapucnis pulóvert viselt, az ujját pedig jól lehúzta, hogy sehol ne hagyjon ujjlenyomatot, de még így is jól felismerhető a felvételeken” – közölte a lappal az informátor, aki azt is elárulta, hogy miért mehetett vissza a férfi.

“Valószínűleg rendet rakott, eltüntethetett minden nyomot a lakásban. Sőt, mivel Fanninál otthon több millió forint volt elrejtve, azt is kereshette. Még az sem zavarta, hogy valaki kopogtatott az ajtón, Fannit keresve” – árulta el a forrás.

A Zoom.hu írt arról, hogy az üggyel foglalkozó nyomozók szerint a vádemeléshez bőségesen elegendő és megdönthetetlen bizonyítékuk van arra – a tavaly novemberben eltűnt 24 éves lány holtteste nélkül is -, hogy a hónapok óta előzetesben ülő gyanúsított, B. László megölte az egykori villalakót.

Borítókép: VV Fanni / Forrás: RTL Klub