Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Több száz dollár értékben lopott vibrátorokat és műpéniszeket két nő egy szexboltból

Több száz dollár értékben lopott vibrátorokat és műpéniszeket két nő egy szexboltból

Hajszát indított a a rendőrség két ausztrál nő után, akik százezer forintot meghaladó értékben loptak szexuális segédeszközöket egy felnőttboltból. A nőkről a helyszínen biztonsági kamerás felvételek is készültek, akik meglepő módon, a szombat déli időpontot találták legmegfelelőbbnek egy kis műpéniszlopásra.

 

A beszámolók szerint először csak az egyik nő jelent meg, majd miután sikeresen eltulajdonított egy vibrátort, barátnőjével tért vissza tovább bűnözni. Még a boltban kicsomagolták a legdrágább, csúcsminőségű vibrátorokat, és a csomagolást a próbafülkében hagyva, az eszközöket pedig ruháikba rejtve távoztak, miközben az eladók más vásárlókkal voltak elfoglalva. Legalább nem a legmagátólértetődőbb helyre tették, nem?

Libido Adult Super Store

Hi there everyone. Hope your weekend is off to a good start. Not inclined to use our page on a regular basis for this purpose but these two “individuals” stole a number of products from us. Please…

A szexbolt tulajdonosa bevallotta, hogy a négy legjobban fogyó terméküket lovasította meg a páros, az egyikük önmagában kétszáz dollárt kóstál.

Állandó probléma ez sajnos, ami azzal is társul, hogy több hozzánk hasonló bolt is van az utcában. Ezért próbálunk éjjel is nyitva tartani, hátha behozza a többi üzlet okozta kiesést.

(DailyMail, borítókép: Pixabay)