Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Pintér Tibor negyven felett is kiskamaszként szakít kedvesével

Pintér Tibor negyven felett is kiskamaszként szakít kedvesével

Pintér Tibor számtalan alkalommal bizonyította, hogy nem párkapcsolatokból érettségizett, úgyhogy végül is az sem meglepő, hogy a szakításokban sem teszi magasra a lécet. A legutóbbi alkalommal fiatal barátnőjével, a szépségkirálynő, és táncos Rubos Friderikával bontotta meg kapcsolatát, az erről készült tévé adásban pedig még egyet bele is rúgott a lányba.

A FEM3 Café című műsorban elárulta: nem egy klasszikus szakítás az övék. Elmondása szerint úgy érezte, neki kell békén hagynia Fridát, a lány pedig egyelőre nem érti, miért óvja őt magától Tenya.

“Túlzás, hogy jól fogadja, és hogy egyetért, de megpróbálom mindig elmondani neki azt, hogy mitől lesz ez jó. Marha nehéz. Nem tudjuk elmondani egy gyereknek, hogy figyelj, jó, ha most elveszem a legszeretettebb játékodat, mert én azt gondolom, hogy lelkileg még biztos ragaszkodna hozzám, és szeret”

– mondta Pintér Tibor, aki úgy érzi: a szakításban sajnos jellemtelen, de így most mindkettejüknek könnyebb.

A műsorban elhangzottakhoz röviden Frida is hozzászólt.

“Újra szingli, szóval szerintem direkt hangsúlyozta is, úgyhogy lányok, nektek ez csak imponálhat. Azt mondta: a gyereknek ezt hogy magyarázza el? Az, hogy kimondta, hogy én gyerek vagyok, elég fura és gáz szerintem. Én nem tartom magam gyereknek. Szerintem egy fiatal felnőtt nő vagyok, akinek még rengeteg mindent kell tanulnia” – mondta Frida, aki állítja: nem a pénz miatt volt együtt Tenyával.

Csak hogy én is hozzá szóljak az adott témához röviden . :)

282 Likes, 14 Comments – Rubos Friderika Dalma🦄 (@fridirubos) on Instagram: “Csak hogy én is hozzá szóljak az adott témához röviden . :)”

(Blikk, Forrás: Rubos Friderika/Instagram)