Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Csisztu Zsuzsa: A fiam volt a vigasz édesanyám halála után

Csisztu Zsuzsa: A fiam volt a vigasz édesanyám halála után

Csisztu Zsuzsának és férjének dr. Ketskés Norbertnek még 2007-ben született első gyermeke, Krisztián. Az unokát természetesen Zsuzsa édesanyja is nagyon várta, ám a bejelentést sajnos már nem érhette meg. 

Többek között erről is ír a műsorvezető legújabb könyvében a Kisgyerek, Kisgond ez valami vicc?-ben – számolt be a Bors.

Amikor életem legdrá­maibb pillanatában, szinte az összeomlás szélén búcsúznom kellett imádott Édesanyámtól, már ott lüktetett bennem egy aprócska kis élet… Ma már tudom, hogy ez a fantasztikus asszony, az Édesanyám távoztában rendezte el, hogy megszülessen bennem a legnagyobb vigasz, az első fiam, Krisztián

– szemlézi a lap olvasható Csisztu könyvét, aki pont anyák napján hozhatta haza kisfiát a kórházból, amely élete legszebb és legdrámaibb pillanata volt egyben.

Zsuzsa 2013-ban aztán életet adott második gyermekének, Adrián Mihálynak is és mostanra ért meg benne a gondolat, hogy megossza gondolatait az anyaságról a világgal.

Ez a könyv terápiás is volt, mert ez a nagyjából 10–11 év arról szól, hogy milyen dilemmákkal néz szembe a szülô – mesélte Zsuzsa a lap szerint.

(via Bors / borítókép: Facebook)