Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

“Bármiből lehet dildó, ha elég bátor vagy hozzá”

“Bármiből lehet dildó, ha elég bátor vagy hozzá”
  • 2018. november 14., 8:26

A brit Jameela Jamil ezzel a magvas bölcsességgel próbál görbe tükröt tartani a sok millió Coelho-félének, akik Instájukra töltenek fel tökéletesre szerkesztett képeket, valamilyen árok-mély életbölcsességgel.

 

A színésznő, modell és rádiós műsorvezető ezzel is azt kívánja hangsúlyozni, mennyire nem szabad hagyni, hogy a Kardashian féle álvalóságok határozzák meg a mindennapjainkat. Erőteljesen kritizálja a média által ránk erőltetett testképeket, ezért is ragaszkodott hozzá egyszer egy címlap fotózáson, hogy ne retusálják a róla készült képeket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I love it when people use inspirational quotes with their fancy pictures. So here is mine. Happy Monday.💗

Jameela Jamil (@jameelajamilofficial) által megosztott bejegyzés,

Az idézet, miszerint “Bármiből lehet dildó, ha elég bátor vagy hozzá” persze vicc, viszont tökéletesen példázza, hogy az emberek milyen nagy százaléka fektet feleslegesen energiát abba, hogy az interneten másnak mutassa magát, mint amilyen valójában.

Nem éri meg.

(via 24.hu / borítókép illusztráció: Pixabay)