Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Álarcban rontott rá volt szerelme alvó családjára egy férfi Szigetmonostoron

Álarcban rontott rá volt szerelme alvó családjára egy férfi Szigetmonostoron

Két nap alatt bíróság elé állította a Szentendrei Járási Ügyészség a férfit.

Egy fiatal férfi évekkel ezelőtt együtt járt egy szigetmonostori lánnyal. Szakítottak, de a férfi sem elfogadni, sem feldolgozni nem tudta a kapcsolat megszűnését.

A férfi 2018. november 11-én – annak ellenére hogy korábban kiutasították Magyarország területéről – Szigetmonostorra utazott. Azt tervezte, hogy a lány családjával a szerinte függőben maradt sérelmeit újra rendezi.

A vádlott készült a találkozásra: a kezét szigetelő szalaggal betekerte, ha netán a család kutyája megharapná, beszerzett egy doboz paprika spray-t, egy pár protektoros kesztyűt, hogy ha verekedni kell, az ökölharcban fölényre tegyen szert, továbbá a fejére kapucnit húzott, és az arca elé sálat tekert.

A férfi éjfél után pár perccel így toppant be a család házába. A szülői hálószobába ment, ahol az alvó férfit, a bűnügy egyik sértettjét a paprika spray-vel lefújta. A sértett felébredt, dulakodni kezdtek, ekkor a vádlott többször ököllel megütötte a sértett fejét. Közben felébredt a szobában alvó nő is, a bűnügy másik sértettje. Ő a verekedést látva egy borosüveggel fejbe vágta a támadót, így tette ártalmatlanná.

A sértettek értesítették a rendőröket, akik őrizetbe vették a férfit.

A Szentendrei Rendőrkapitányság roppant hatékony nyomozást folytatott, melyet követően a Szentendrei Járási Ügyészség két nap alatt bíróság elé állította a magánlaksértés bűntettével és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés bűntettével gyanúsított férfit.

A Szentendrei Járásbíróság 2018. november 13-án a vádlottat 2 év – végrehajtásában 3 évre felfüggesztett – börtönbüntetésre ítélte, és 6 évre kiutasította Magyarország területéről. A bíróság ítélete jogerős.

(Ügyészség)

Borítókép: Pixabay