Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szőke nővel osztozik férjén Koholák Alexa, Gregor Bernadett és Várkonyi Andrea új életet kezd – A nagy bulvárszemle

Szőke nővel osztozik férjén Koholák Alexa, Gregor Bernadett és Várkonyi Andrea új életet kezd – A nagy bulvárszemle

Ha reggel, akkor bulvárnasi:

  • Koholák Alexa boldogabb, mint valaha, mióta férjhez ment a nála jóval idősebb lelki vezetőjéhez. Közös életükön, otthonukon pedig örömmel osztoznak egy dögös szőke nővel, aki már szintén a férj vezetéknevét viseli – értesült a Bors. “Ő több mint a barátnőm, sőt úgy fogalmaznék, a családunk tagja, aki velünk is él. Egy spirituális központot vezetünk, és ő az egyik, sőt a legjobb önkéntesünk. Ő áll hozzánk a legközelebb. Mi így hárman, együtt élünk” – mesélte Alexa.
  • Szintén a Bors látja úgy, hogy Bochkor Gáborral való szakítása után Várkonyi Andreának sikerült új alapokra építenie az életét. Leszámolt a régi ismerőseivel és csak őszinte emberekkel veszi magát körbe. A hétvégén 40. születésnapját is velük töltötte egy hatalmas limuzinban, és a műsorvezető szerint ez volt az egyik legjobb szülinapja.
  • Még csak kedd van, de már most látszik, ez az újrakezdések hete, mivel Gregor Bernadett is úgy nyilatkozott a Blikknek, hogy új életet kezd. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 25 év után vett egy BKV bérletet, rengeteget dolgozik, és minden szabadidejét fiával tölti.
  • Jó hírek érkeztek Sas József állapotáról, akivel kapcsolatban kiderült, hogy nagyobb volt az ijedtség, mint a baj. A Mikroszkóp színpad egykori vezetője stressz okozta vérnyomás problémákkal küzd és még egy hete mondta le minden tervezett előadását, hogy egy időre eltűnjön a rivaldafényből. “Sajnos nem vagyok jól, és most az első az egészség” – nyilatkozta ekkor, ám most az ATV-nek adott interjújában leszögezte: “Úgy nézek ki, mint aki a halála előtt van? Egy nyavaját, én nagyon jól vagyok!”
  • borítókép forrás: RTL Klub