Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Elfogtak egy kokaindílert a bulinegyedben

Elfogtak egy kokaindílert a bulinegyedben

A rendőrség még november 10-én este ért tetten egy dílert a bulinegyedben, a 29 éves budapesti Sz. László a szórakozóhelyek környékén próbált meg kokaint eladni három férfinak.

A rendőrök ekkor érték tetten és fogták el Erzsébetvárosban, lakásán később nejlontasakokba porciózva 9,7 gramm kokaint, készpénzt és a kábítószer adagolásához használt eszközöket, digitális mérleget találtak. A rendőrök a vásárlóktól 4,23 gramm kokaint foglaltak le.

Fotó: police.hu

A nyomozók 2018. november 11-én hajnalban elfogták Ferencvárosban a 29 éves budaörsi H. Jánost, akitől Sz. László korábban a drogot vásárolta továbbértékesítés céljából. A rendőrök a dílernél közel 400 000 forint készpénzt találtak, majd a budaörsi lakcímén előre kiadagolva 18,97 gramm kokaint.

A kutatás közben érkezett egy fogyasztó is, aki H. János testvérét, a 31 éves budapesti H. Andrást kereste, hogy kábítószert vásároljon tőle. A rendőrök mindkét férfit elfogták, majd a budaörsi ház másik lakrészében további 59,4 gramm kokaint és 124 gramm marihuánát találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói négy férfit kábítószer birtoklása miatt, míg H. Jánost, Sz. Lászlót és H. Andrást kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Police.hu

Borítókép: Pixabay