Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A forgalommal szemben hajtott fel az autópályára – két baleset is történt az M30-ason

A forgalommal szemben hajtott fel az autópályára – két baleset is történt az M30-ason

Baleset miatt lezárták az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalát kedden Sajópetri térségében – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedd délelőtt. Nem sokkal az első után újabb baleset történt a közelben.

A sajópetri felhajtó után, a 22-es kilométernél frontálisan összeütközött két személygépkocsi, a balesetben ketten megsérültek. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a 3-as útra terelik a forgalmat.

Az első információk szerint a balesetet az okozta, hogy egy érvényes jogosítvány nélkül közlekedő idős férfi a forgalommal szemben hajtott fel az autópályára.

Sajópetri, 2018. november 13.
Rendőrségi helyszínelés 2018. október 13-án az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán, a 22-es kilométernél, ahol egy autós a forgalommal szemben hajtott fel az autópályára és frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval. A balesetben ketten megsérültek.
MTI/Vajda János

Az első után nem sokkal újabb karambol történt a közelben. Az M30-as 21-es kilométerénél három kamion szenvedett utoléréses balesetet. Egy ember megsérült. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a forgalmat a 3-as és a 35-ös útra terelik.

(MTI)

Borítókép: MTI/Vajda János