Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Vita után verekedés jött – most meg gyilkossági kísérlet gyanúja miatt nyomoz a rendőrség

Vita után verekedés jött – most meg gyilkossági kísérlet gyanúja miatt nyomoz a rendőrség

A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a férfit és társait, akik Ózdon előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy helyi lakost. 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölési kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 29 éves ózdi férfival szemben. A gyanúsított november 10-én éjfél után, Ózdon előzetes szóváltást követően társaival együtt összeverekedett az utcán egy helyi férfival. A sértettet L. Richárd egy tárggyal több alkalommal fejen ütötte, melynek következtében a bántalmazott férfinak nyolc napon túl gyógyuló sérülése keletkezett. A bejelentést követően a rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható négy férfit.

L. Richárdot emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt, míg három társát csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.