Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Sargentini nem mer Magyarországra jönni, mert félne az utcán sétálni

Sargentini nem mer Magyarországra jönni, mert félne az utcán sétálni

A holland RTL készített egy riportot Judit Sargentinivel, a Sargentini-jelentés készítőjével, ugye, akinek nevét Magyarországon elég erősen exponálta a kormánypropaganda.

Nos, a riportból kiderül, hogy nem csupán a magyar szavazóközönséget sikerül befolyásolnia a Fidesz-gépezetnek, de még magát Sargentinit is, aki azt nyilatkozta, hogy nyaralni sem merne Magyarországra jönni, majd hozzátette:

„Az emberek hisznek a kormánypropagandának, annak, hogy valamiféle veszélyes ember vagyok, így nem jó az utcán sétálni.”

(via Hvg)

Kiemelt kép: Judith Sargentini, a zöld párti frakció holland képviselője (j) felszólal az Európai Parlament vitáján 2018. szeptember 11-én. Balra Orbán Viktor miniszterelnök, mögötte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b) és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (b2) / Fotó: Szecsődi Balázs/MTI/MS