Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Porig égett háza előtt szelfizett Gerard Butler

Porig égett háza előtt szelfizett Gerard Butler

Robin Thicke és Miley Cyrus mellett a színésznek is leégett az otthona a kaliforniai erdőtűzben.

Súlyos erdőtűz pusztít Kaliforniában, a hatóságok szerint több mint 6700 épület vált a lángok martalékává, a halálos áldozatok száma pedig harmincegyre emelkedett.

Harminc fölé emelkedett a kaliforniai erdőtűz halálos áldozatainak száma

A kaliforniai erdőtűz halálos áldozatainak száma harmincegyre emelkedett, az eltűnteké meghaladja a kétszázat. Az oltásban nyolcezernél több tűzoltó vesz részt, 150 ezer embert evakuáltak. A halottak számát tekintve ez a legsúlyosabb erdőtűz Kalifornia történetében azóta, hogy számon tartják az áldozatokat. A hatóságok szerint több mint 6700 épület vált a lángok martalékává.

Korábban mi is megírtuk, hogy a pusztító tűz miatt olyan hírességeket is evakuáltak, mint Lady Gaga vagy Guillermo del Toro, de azóta Miley Cyrus, illetve Robin Thicke háza is leégett.

Nemrég – az evakuálás után – Gerard Butler is visszatért malibui otthonához, és megrendülve posztolt róla, hogy a háza porig égett, vette észre a hvg. A színész megköszönte a szolgálatkész tűzoltók áldozatos munkáját, és arra biztatta rajongóit, hogy támogassák a Los Angeles-i Tűzoltóságot.

Returned to my house in Malibu after evacuating. Heartbreaking time across California. Inspired as ever by the courage, spirit and sacrifice of firefighters. Thank you @LosAngelesFireDepartment. If you can, support these brave men and women at SupportLAFD.org. Link in bio.

371.7k Likes, 18k Comments – Gerard Butler (@gerardbutler) on Instagram: “Returned to my house in Malibu after evacuating. Heartbreaking time across California. Inspired as…”