Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Még ma is lehet 20 fok

Még ma is lehet 20 fok

Elsősorban északnyugaton tartósan borult részek is maradhatnak, másutt fátyolfelhős idő várható többórás napsütéssel.

Nem túl barátságos lesz a reggel, ám napközben a köddel és rétegfelhővel borított területek nagysága fokozatosan csökken. Elsősorban északnyugaton tartósan borult részek is maradhatnak, másutt fátyolfelhős idő várható többórás napsütéssel. Az Észak-Dunántúlon megélénkül, olykor megerősödik a déli, délkeleti szél, míg máshol mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 15 és 20 fok között alakul, a tartósan borult részeken ennél alacsonyabb értékek is lehetnek.

Forrás: MET

Éjszaka elsősorban az ország északi felén ismét többfelé képződik köd, és alacsonyszintű rétegfelhőzet. A ködös tájakon szitálás, néhol esetleg ónos szitálás is előfordulhat, de ezen kívül csapadék nem várható. A déli, délkeleti szél többnyire mérsékelt marad, de a Dunántúl északi felén élénk maradhat a légmozgás. Hajnalban általában -1 és +8 fok között várható, de a Dunántúl kissé szelesebb részein 9, 11 fok is lehet.

Borítókép: Hajnali köd a Zala megyei Nagybakónaknál. MTI/Varga György