Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Tüntetés lesz az Elios-ügy miatt: Fény kell, hogy derüljön végre az igazságra!

Tüntetés lesz az Elios-ügy miatt: Fény kell, hogy derüljön végre az igazságra!

A Főnix Mozgalom demonstrációt november 12-én 17.30-re a Nemzeti Nyomozó Iroda épületéhez, amiért az bűncselekmény hiányában megszüntette az eljárást az Elios-ügyben, amelyben az uniós szakemberek gyanúja szerint a szervezett bűnözés feltételeinek megfeleltethető módon szervezték úgy a közbeszerzési pályázatokat, hogy az Orbán Viktor vejének,Tiborcz István érdekeltségébe tartozó cég vihessel el azokat.

Az esemény leírása szerint a hatóságok annak ellenére tettek így, hogy az OLAF, az Európai Unió csalás elleni hivatala egyértelmű csalásokat tárt fel, és annak ellenére, hogy 14 megye 28 településén tartják sötétségben az embereket. A felhívásban az szerepel, hogy a résztvevők szeretnék megtudni az ügyészektől, hogy kit védenek és kit szolgálnak. Az épületet, amely elé a tüntetést szervezik, fényforrásokkal világítják majd meg.

Borítókép forrása: MTI / Burger Barna