Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Vacak motorok ellopására szakosodott két fős bűnbandát kapott el a rendőrség

Vacak motorok ellopására szakosodott két fős bűnbandát kapott el a rendőrség

Az Érdi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 19 éves és egy 20 éves százhalombattai férfi ellen. A nyomozás adatai szerint a testvérpár 2018. november 1. és 9. között Százhalombattáról négy robogót és egy kerékpárt lopott el, míg Budapest XI. kerületéből két robogót vitt el.

Az érdi rendőrök a páros 20 éves tagját Százhalombatta külterületén a 6-os számú főúton érték tetten, amint éppen az egyik Budapest területéről ellopott robogóval közlekedett világítás és bukósisak használata nélkül 2018. november 9-én hajnalban.

Ezt követően azonosították és Százhalombattán elfogták testvérét is, akivel a gyanú szerint több bűncselekményt közösen követett el a 20 éves férfi.

Az üggyel összefüggésben a rendőrök több lopott járművet megtaláltak és lefoglaltak, a két férfit pedig őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki a lopások vonatkozásában.

Az érdi nyomozók vizsgálják, hogy a két férfi további bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozható-e, jelen ügyben pedig előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Borítókép: Police.hu