Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Titkos felmérés: Karácsony Gergely lehet Tarlós legesélyesebb kihívója

Titkos felmérés: Karácsony Gergely lehet Tarlós legesélyesebb kihívója

Kizárólag akkor lenne verhető Tarlós István a jövő őszi önkormányzati választáson Budapesten, ha egyetlen kihívója lenne, jelen állás szerint pedig az eddig megismert nevek közül csak Karácsony Gergely tudná talán megszorongatni – a Magyar Hang információi szerint ezt mutatja egy friss felmérés. Eszerint

Karácsony és Tarlós 40-40 százalék körül állnak, a jelenlegi főpolgármester csak hibahatáron belüli fölénnyel vezet.

A lap azt is írja, hogy a kutatásban rákérdeztek arra a helyzetre is, ha Puzsér Róbert, illetve egy negyedik jelölt is beszállna. Ebben a felállásban Tarlós nagy valószínűséggel megőrizné székét. Karácsony pedig 30, a másik két ellenzéki 10-10 százalék körül kapna.

Karácsony Gergely Fotó: Halász Nóra

A Magyar Hang ismertetett egy másik – még hetekkel ezelőtt készült – felmérést is, amely információik szerint arra jutott, ha az indulását korábban kilátásba helyező szocialista Horváth Csaba is jelölt lenne, a baloldali szavazók mintegy 40 százaléka inkább Tarlóst választaná.

Borítókép: Tarlós István / Fotó: Halász Nóra