Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Charlie Sheen szülei eltűntek a kaliforniai erdőtűzben, követőitől vár segítséget

Charlie Sheen szülei eltűntek a kaliforniai erdőtűzben, követőitől vár segítséget

A botrányhős sorozatszínész nem éri el Malibuban élő szüleit, ezért Twitteren fordult a követőihez, hátha ők információkkal tudnak neki szolgálni.

A kétségbeesett bejegyzésben azt írja, nem éri el a szüleit, Martin és Janet Sheent. Az elmúlt napokban Kaliforniában több erdőtűz is pusztít. A helyzet annyira súlyos, hogy pénteken már Malibu kötelező kiürítését is elrendelték a hatóságok. Az evakuálás forgatagában tűnhetett el a házaspár. Charlie Sheen a Twitteren kéri az embereket, hogy ha látják a szüleit, értesítsék őt arról, hogy biztonságban vannak.

Charlie Sheen on Twitter

i cannot get ahold of my parents, Martin and Janet Sheen. they are in the group, at the staging ground near Zuma Beach. if anyone has eyes on them, please let me know that they are safe and sound in the middle of this horrific scenario. thank you in advance.

(hvg.hu, borítókép: Angela George Wikimedia)