Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A malibui erdőtűz miatt a Kardashian lányok és Lady Gaga is elhagyta otthonát, de a lista még hosszan folytatódik

A malibui erdőtűz miatt a Kardashian lányok és Lady Gaga is elhagyta otthonát, de a lista még hosszan folytatódik

Hatalmas erdőtűz tombol Kaliforniában, amely elérte Malibu városát is, ahol rengeteg hollywoodi és egyéb celebritás él. Többeknek el kellett hagyniuk otthonukat, volt akinek lovait is el kellett szállítania, egyesek pedig még a helyszínen várják, hátha elkerüli őket a tűzvész.

Trying to get my mind off of this fire and snuggling with my niece. We are all safe and that’s all that matters

2.4m Likes, 9,326 Comments – Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: “Trying to get my mind off of this fire and snuggling with my niece. We are all safe and that’s all…”

A Kardashian család volt az egyik nagy áldozata a katasztrófának, közülük a nemváltó híresség, Caitlyn Jenner és mostohalányai, Kourtney, Kim és Khloe is elhagyták lakásaikat a kiürítések miatt. Arról, hogy magára hagyott lakhelyükkel mi történt, egyelőre semmit sem tudnak.

We’re out of the fire zone and are safe. Thinking about all those that are affected and hope you all are safe too.

68.9k Likes, 2,282 Comments – Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on Instagram: “We’re out of the fire zone and are safe. Thinking about all those that are affected and hope you…”

A környéken élő rendezőt Guillermo del Toro-t is érintette az evakuálás, írja a Vanity Fair, de egyes hírek szerint Lady Gaga sem maradhatott ingatlanjában. Kevin Smith rendező menti a térségben a lovakat: november 9-én írta twitteren, hogy lószállító kocsit keres, hogy 40 patást menthessen ki egy farmról.

For years, I wished they’d carried t-shirts featuring Silent Bob at my go-to store, @destinationxl. Now, after all these years, introducing 3 new shirts available exclusively at #destinationxl and in their online store (link in my bio)! Being naked in public is still against the law – so be a law-abiding citizen and cover thy nakedness in one of these silky shirts! #KevinSmith #tshirt

38.8k Likes, 592 Comments – Kevin Smith (@thatkevinsmith) on Instagram: “For years, I wished they’d carried t-shirts featuring Silent Bob at my go-to store, @destinationxl….”

Will Smith Insta sztoriban mutatta meg, hogy tippre 8 mérföldre vannak házától a lángok, Alyssa Milano színésznő kevésbé volt szerencsés. Öt lovával és gyermekeivel biztonságos helyre jutottak, a házukat viszont a sorsára hagyták.

Stacey. Paulette. David. Ben. Andrew.

25.3k Likes, 547 Comments – Alyssa Milano (@milano_alyssa) on Instagram: “Stacey. Paulette. David. Ben. Andrew.”

Még forgatási helyszínek (The Bachelor, Westworld) is perzselődnek a The Guardian információi szerint.

(a borítóképen Paradise megsemmisülő városa a kialakult lángviharban: MTI/EPA/Peter Dasilva)