Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Van valami másik furcsa és megmagyarázhatatlan: itt van Reisz Gábor új filmjének előzetese

Van valami másik furcsa és megmagyarázhatatlan: itt van Reisz Gábor új filmjének előzetese

Régen minden jobb volt, vagyis azt hiszem, boldog voltam – mondja a film főhőse Tamás, akit a rendező maga, Reisz Gábor alakít. A harmincas évei elején járó férfi, miután párizsi ösztöndíját töltő barátnője elhagyja, úgy érzi fiatalon egészen másként képzelte az életét, mint ami végül kikerekedett.

A film egy visszaemlékezés, amiben Tamás arra próbál meg rájönni, hol rontotta el. A személyes történeten túl az elmúlt harminc év Magyarországának hangulatába is betekintést nyerünk. A Rossz versek 2018. december 27-én kerül a hazai mozikba.

A filmről itt írtunk korábban:

 

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan Budapest épületein és járművein

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan Budapest épületein és járművein Reisz Gábor új filmje, a Rossz versek új promót kapott egyik főszereplőjével a középpontban: Budapesttel. A VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan 2014-ben nem várt közönségsikert aratott, Reisz Gábor alkotása elképesztően személyes, keserédes de mégis életigenlő film volt, ahol fontos szerepet játszott maga Budapest is.