Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kasza Tibi létrehozná a magyar Facebookot

Kasza Tibi létrehozná a magyar Facebookot

Kasza Tibi megdöbbentő interjút adott a Blikknek. A hírnevét Facebookon szerző ex-énekes, influenszer és közösségi média huszár új magyar platformot hozna létre a Zuckerberg kék óriása helyett, mivel a Facebookot szerinte ellepte a gyűlölet.

Kasza szerint

“amíg korábban a Facebook közelebb hozta az embereket, most újra elszigeteli őket egymástól, csak azért, hogy még több pénzt keressen rajtunk.

Az Instagram egy egészségtelen világképet tár elénk, ahol mindenki próbál egy hazug valósággal beszállni egy beteges versengésbe, hogy kinek tökéletesebb a kifelé mutatott élete (…) Ez az oka annak, hogy egyre mérgesedik a hangnem a Facebookon és az Instagramon egyaránt (…).”

Épp ezért

kidolgozta egy teljesen új hazai közösségi oldal tervét, ami valóban könnyebbé és élhetőbbé teszi az életünket, amitől valóban olcsóbb lehet a kenyér.

A TV2 sztárja tudja hogy sokak szerint lehetetlen célt tűzött ki maga elé, de ő tudja, hogy sikerrel fog járni.

A teljes interjút a Blikk oldalán olvashatják.

A borítókép forrása: TV2