Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hódi Pamela párja először mesélt kapcsolatukról

Hódi Pamela párja először mesélt kapcsolatukról

Hódi Pameláról áprilisban derült ki, hogy új szerelme van: Tóth Bence focista. A szerelmesek azonban sokáig nem mutatkoztak együtt, mert a férfi szerint, a szerelmet megélni, nem mutogatni kell, ezért nem árasztották el az Instagramot közös fotókkal – ehhez a mai napig tartják magukat.

❤️ #szulinapibulimfolytatasa #30 @alsovonal

34.1k Likes, 140 Comments – Hódi Pamela (@hodipamela_official) on Instagram: “❤️ #szulinapibulimfolytatasa #30 @alsovonal”

A focista a Star magazinnak adott interjújában bevalotta, hogy korábban nem volt olyan párja, aki már édesanya volt, ezért eleinte nem is tudta, mit kezdjen azzal a helyzettel, hogy Hódi Pamelának már van egy ötéves kislánya.

Úgy voltam vele, ha mindent úgy csinálok, amilyen én vagyok, abból nagy baj nem lehet. Ha ez nem működik, akkor kiderül hamar az elején, és nem vesztegetjük az idejét. Ha viszont működik, nem kell később sem megjátszanom magam. Szerencsére nagyon jól sült el, hamar megszerettük egymást Natikával. Nem zavar, hogy nem nekem mondja, hogy apa: ettől függetlenül nagyon szeretem őt, örülök annak, ha boldognak láthatom. – mesélte a hetilapnak.

Első napunk itthon😅 ❤️

8,850 Likes, 37 Comments – Hódi Pamela (@hodipamela_official) on Instagram: “Első napunk itthon😅 ❤️”

Bár nagy a szerelem, a férfi Natikával is remekül kijön, és sokat játszanak, az összeköltözés még mindkettejük szerint nagyon korai lenne nyolc hónap után.

(Femina, borítókép: Instagram)