Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Audi alvázába rejtette a kannabiszt, lebukott

Audi alvázába rejtette a kannabiszt, lebukott

Kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda egy 30 éves koszovói állampolgár ellen.

A férfi november 6-án jött volna át autójával a határon Röszkénél. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai a vámvizsgálat során a jármű alvázán átalakításra utaló nyomokat láttak.

A pénzügyőrök a bal és jobb küszöböt fedő gyári lemez alatt, a hátsó lökhárítóban, valamint az alvázon egy házilag kialakított rejtekhelyen ragasztószalaggal áttekert, marihuánát tartalmazó csomagokat találtak. A police.hu szerint a jármű bűnügyi szemléje során 23 csomagban összesen 13 kilogramm kábítószergyanús anyag került elő.

A rendőrök lefoglalták a csomagokat, a férfit pedig előállították. Az elsődleges szakértői vélemény szerint a lefoglalt kábítószer meghaladhatja a különösen jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke körülbelül 33 millió forint.

A koszovói férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.