Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Még meztelen volt a futónővel erőszakoskodó férfi, amikor elfogták

Még meztelen volt a futónővel erőszakoskodó férfi, amikor elfogták

Még anyaszült meztelen volt Makai Viktória támadója, amikor a kőbányai otthonában rátaláltak a nyomozók. Erről a X. Kerületi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka, Oláh Dávid beszélt a Zsaru Magazinnak, a cikket a 24.hu vette észre.

A törzsőrmester elmesélte, hogy férje nem találta otthon a feleségét, amikor hazaérkezett, ezért elindult megkeresni. A Jászberényi út egyik szakaszán azonban azzal szembesült, hogy valaki erőszakoskodik vele. A férfi lerángatta a feleségéről H. Istvánt, aki egy bokros rész irányába menekült.

A futónő később elmesélte, hogy a rátámadó férfi befogta a száját, majd leütötte és ököllel ütötte az arcát. H. István aktust akart, és a hajánál fogva húzta a nőt egy kietlenebb részre. Ráparancsolt, hogy feküdjön a hasára, közben megszabadult a ruháitól, majd

kétszer is megpróbálta megerőszakolni, de nem volt merevedése, ezért ez végül meghiúsult – ekkor ért oda a többgyermekes anyuka férje, aki véget vetett a támadásnak.

A férfi lerángatta a feleségéről H. Istvánt, aki egy bokros rész irányába menekült. Az asszonynak felrémlett, hogy egy közeli üzletben már többször is látta a támadóját. H. István felesége pont akkor üzent férje főnökének, amikor az a rendőrökkel beszélgetett. Arról érdeklődött, hogy mi történt urával a céges bulin, mert véresen ment haza. A nyomozók azonnal tudták, hogy hova kell menniük. Amikor kiértek a lakáshoz a férfi felesége nyitott ajtót nekik. H. Istvánt a kamrában, a hűtő mögött találták meg anyaszült meztelenül.

Borítókép: Illusztráció / Forrás: Pixabay