Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Megvolt az első szex a Való Világban – videó

Megvolt az első szex a Való Világban – videó
  • 2018. november 8., 7:20

A játékosok vasárnap költöztek be, és mindössze három napra rá már fel is avatták a VV9 egyik ágyát. Minden idők legje ez a széria, továbbra is.

Nem elég, hogy kvázi az ismerkedést úgy bonyolították, hogy elmesélték egymásnak – arcpirító részletességgel – szexuális szokásaikat, a harmadik napon VV Krisztián és VV Cintike új szintre helyezték mindezt.

Ha megnézzük az indulás óta történteket, akkor ez nagyjából borítékolható volt, azonban az, ahogy a fiú kezelte mindezt már kevésbé. Szinte vége sincs az aktusnak, de már újdonsült cimboráinak, pacsizva meséli, milyen volt… mutatjuk, ezt úgysem lehet leírni:

Közben VV Reni is visszatérhetett a Villába, akinek még egy tegnapi balesetben sérült meg a karja.

(via RTL Klub / borítófotó: Veres Viktor)